Koulutusohjelmat


”AmiaAkatemian valmentavat koulutukset ovat kohtaamisia, joista jää jälki.” – Ulla Eloniemi-Sulkava

Koulutusohjelmat tarkoittavat AmiaAkatemiassa useamman lähipäivän mittaisia koulutuksia. Nämä valmentavat koulutukset ovat prosesseja, joissa ammattilaisella on aikaa oppia ja kehittää omaa osaamistaan.

Koulutuksissamme on aikaa ammattilaisten ja kouluttajien keskustelulle, vuorovaikutukselle ja läsnäololle. Valmentavat koulutuksemme keräävät yhteen osaavat ammattilaiset ja kokeneet kouluttajamme Ulla Eloniemi-Sulkavan johdolla.

Koulutusohjelmamme:

Muistityön kehittäjä (AmiaTM) 15 op. Ainutlaatuinen laaja-alaista ja syvällistä tietoa sekä eri näkökulmia yhdistelevä koulutuskokonaisuus antaa sinulle erityiset valmiudet toimia Muistityön kehittäjänä (AmiaTM). Saat valmiuksia toimia vaikuttajana ja kehittäjänä, jotta koti- ja ympärivuorokautinen hoito toteutuu muistisairaiden ihmisten kannalta parhaalla mahdollisella tavalla ja kuitenkin taloudellisesti.

Erikoismuistihoitaja (AmiaTM). Erikoismuistihoitajalla (AmiaTM) on alan uusin tieto ja taito. Hänellä muistisairaiden ihmisten syvää ymmärtämistä ja halu tehdä työtä ihminen keskiössä. Erikoismuistihoitaja (AmiaTM) työskentelee havainnoiden, pohtien ja uusia näkökulmia etsien. Hän on taitava yhteyden rakentaja muistisairaiden ihmisten ja heidän läheistensä kanssa. Hän on työssään rohkea ja innostunut paremman huomisen edistäjä. Hän osaa huolehtia myös omasta hyvinvoinnistaan.

Voit seurata meitä facebookissa tai tilata AmiaAkatemian uutiskirjeemme.